last minute citytrip en luxe wellness hotel

Wie van wellness en citytrips houdt, regelmatig een last minute weekendje mee pikt, doet er goed aan eens op de website duurzaam toerisme te kijken. Daar vind je last minute wellness aanbiedingen en last minute citytrips.

Door een aanbieding van een citytrip te combineren met een last minute wellness hotel, bijvoorbeeld een met binnen zwembad en sauna, heb je het beste van 2 werelden. Je boekt voordelig een last minute citytrip en je verblijft in een luxe wellness hotel waar je heerlijk kunt relaxen.

Daar komt bij dat een last minute, bijvoorbeeld een last minute citytrip Barcelona, Londen, Madrid, Valencia of Parijs, aanmerkelijk goedkoper is dan een “gewone” citytrip.

Je boekt een last minutec citytrip met verblijf in een 3 of 4 sterren wellness hotel met zwembad en sauna nog tot een dag voor vertrek. Je kunt dan rekenen op een last minute korting die kan oplopen tot 50 %. Soms is het ook mogelijk een last minute citytrip met wellness en arrangement voor 2 te boeken. Dergelijke combinatie en last minute arrangementen vind je regelmatig bij Voordeeluitjes, de naam zegt het al, uitjes met voordeel.  Ook hotelspecials.nl heeft regelmatig hotel aanbiedingen in het kader van last minute citytrips.