Last minute sauna arrangementen

Vind hier sauna’s en Spa’s met last minute sauna arrangement. Ook wellness aanbiedingen voor een weekendje weg met zijn twee.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials

Last minute sauna met arrangement boeken?

Wie een last minute sauna zoekt in België of Nederland, eventueel met wellness arrangement, zit op deze website goed. Je vindt hier nagenoeg alle last minute sauna aanbiedingen en arrangementen. Ook last minute spa arrangementen.


vakantiehuis met sauna

Last minute sauna arrangement bij de Zwaluwhoeve boeken

Een van de bekendste en grootste wellness centra van Nederland met vele sauna’s is de Zwaluwhoeve. Door de omvang is hier, bij de Zwaluwhoeve, altijd wel een last minute sauna arrangement te koop. Je krijgt meer waar voor je geld dan je voor mogelijk houdt.

Dit heeft wellness centrum de Zwaluwhoeve sauna en wellness liefhebbers allemaal te bieden: Grote keuze aan bijzondere sauna’s, zoals: rozen sauna, lavendel sauna, sandelhoutsauna en thujasauna. Daarnaast heeft wellness centrum de Zwaluwhoeve , een extra infraroodsauna, een neveldouche, drie sauna’s met verschillende fruitige geuren.


Culinair

Culinair genieten bij de 4 restaurants met eigen sfeer en specialiteiten, ook voor een gezonde en verantwoorde maaltijd. Heerlijke beautybehandelingen, gegeven door professionals, lichaamsmassages en Haman. Speciale badkledingdagen voor mensen die dat op prijs stellen: iedere dinsdag, iedere 1e en 3e zondag van de maand en iedere 2e en 4e donderdag van de maand. Kijk op de website voor de actuele dagen.

De Zwaluwhoeve heeft een eigen relax strand, onder andere met hangmatten en relaxstoelen (inclusief hangmatten, zitzakken en twee persoons relaxbedden), 50.000 m2 tuin met prachtige planten en bloemen natuur en heerlijke wellness baden. Regelmatig last minute wellness- en sauna aanbiedingen, ook inclusief compleet verzorgd arrangement.

samen in de sauna

Last minute sauna arrangementen Veluwse Bron

Als je wilt genieten van wellness, sauna, beauty, massages en geweldige last minute sauna aanbiedingen op de Veluwe is wellness centrum de Veluwse Bron is een ideale plek voor rust en ontspanning. Ook voor een ontspannen dagje weg. Het wellness Resort Veluwse Bron ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt ruim  9.000 m2 aan fantastische wellness voorzieningen In 2016 is Veluwse Bron verkozen tot beste wellness resort van Nederland. Als je erin slaagt hier een last minute sauna arrangement te boeken, zit je gebakken!

  • Wellness centrum De Veluwse Bron Ruime keuze aan bijzondere sauna’s en baden
  • Ruim 9.000 m2 met de mooiste wellnessfaciliteiten
  • De beste plek op de Veluwe voor een unieke sauna- en wellness ervaring
  • Dagelijks klankschaalsessies
  • Ruime keuze aan bijzondere sauna’s en baden
  • Regelmatig last minute sauna aanbiedingen
  • Verschillende specialiteiten restaurants met fijne sfeer en goede bediening
  • Heerlijke beautybehandelingen, massages en Hamam, ook als arrangement te boeken
  • Speciale badkledingdagen: iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand, kijk op de website van de Veluwse Bron voor alle badkledingdagen en last minute sauna- en wellness aanbiedingen.


Sauna in het huisje

Thermen Holiday

Boek bijvoorbeeld een last minute sauna arrangement voor 2 bij thermen Holiday te Schiedam, wellness resort De Veluwe in Lunteren of sauna wellness centrum Fonteyn in Bergen op Zoom en ontdek dat last minute sauna aanbiedingen je een korting kunnen opleveren van 50 tot 60 %. Je kunt ook overwegen een last minute huisje met sauna te boeken.

Wellness last Minutes bij HotelSpecials

Overnachten tijdens een sauna arrangement

In een aantal sauna’s met wellness centra is het ook mogelijk om te blijven overnachten, zo boek je een super goedkoop wellness arrangement of last minute sauna en beauty arrangement voor weinig geld. Bij SpaOnline kan je de last minute aanbiedingen en arrangementen van meer dan 200 spa’s, sauna centra en wellness en spa resorts met elkaar vergelijken. En er is altijd wel een last minute sauna of wellness dagaanbieding.


opgieten in de sauna

Last minute vakantiehuis met sauna huren.

Indien je wat langer van wellness faciliteiten wilt genieten, is er altijd een optie een last minute huisje met sauna te huren. Daarbij heb je de keuze uit een huisje met infraroodsauna of Finse sauna. Je kunt ook een huisje met sauna en hond huren. Ideaal als je geen oppas voor je huisdier hebt of je hond niet thuis wilt laten.


fletcher wellness inclusive banner